Honden


Een goed verzorgde hond is een gelukkige hond die kan spelen en ravotten zonder veel onderhoud. Hij brengt zo min mogelijk vuil mee na zijn verkenningstocht in de tuin of wandelavontuur met het baasje.

Het verzorgen van je hond is niet altijd zo eenvoudig. Sommige honden maken er helemaal geen probleem van. Andere maken het hun baasje best lastig. Daar komt dan nog bij dat er verschillende soorten vachten zijn. Wat bij de ene soort wel mag, kan dan weer absolut niet geschikt zijn bij een andere.


Toch is de juiste verzorging uiterst belangrijk. Dis te meer omdat bij het verzorgen van je hartendief ook kleine probleempjes aan het licht kunnen komen die zo kunnen worden aangepakt, of doorverwezen voor ze echt problematisch worden.


Als gecertifieerd trimster sta ik klaar om iedere eigenaar met raad en daad bij te staan, Wil je zelf veel doen maar heb je raad nodig of laat je liever alles aan mij over geen probleem iedereen welkom.

Poezen


Laten we eerlijk zijn, als sommige honden al eens moeilijk doen dan hebben we het nog niet over onze dubbelgewapende viervoeters gehad.


Door mijn ervaring met mijn eigen Pers en Europese (straat) kat ben ik al niet zo snel onder de indruk van een beetje blazen en met wat hulpmiddeltjes komen we wel wat verder.

Samen met het baasje kunnen we de oplossingen zoeken die het best werken zonder het dier te erg te stresseren.

Andere huisdieren


Naast honden en katten zijn er ook nog een paar andere rassen die dan vooral onze kleinste spruiten bekoren zoals cavia's en konijntjes. Ook deze beestjes kunnen letterlijk wel eens in de knoop raken.


Zij zijn bij mij welkom en net als bij de poezen kunnen we ook hier kijken hoe we ze zo comfortabel mogelijk terug in het fluffy balletje kunnen veranderen dat ze waren voor ze besloten dreadlocks te sparen.